Cursussen

The Art of the Boa Tease

Leer alle kneepjes met een boa, leer hoe je moet teasen met behulp van een boa.
  • Een 5-wekelijkse cursus van elk 1 uur waarin ik jou laat zien wat je allemaal kunt doen met een boa en hoe je vooral gebruik kunt maken van een boa bij het teasen (het spel van verleiden) Bovendien gaan we werken aan een groepschoreografie waarin de boa centraal staat. En dan is er nog een verassing. Nieuwsgierig? Laat je dan verassen!

The Art of the Classic Tease

Hoe doe je dat nu teasen en wat is dat eigenlijk?
  • Bij Burlesque zit er aan het verleiden altijd een spelende en vaak ook humoristische kant wat dan toch heel sexy en sensueel kan zijn. Het gaat bij burlesque vooral om het spel der verleiding en de interactie met het publiek. In deze cursus van 5 weken van elk 1 uur leer ik jou hoe je op een leuke manier werkt naar jouw onthulling. Strippen met een knipoog en NOOIT naakt en jij laat zien wat jij wilt laten zien.

Chairdance

Burlesque op en om een stoel. Stoer en sexy

 

  • Ook hier leer je op een vrouwelijke en sensuele manier dansen, maar dan op en om een stoel. In deze 2 uur durende workshop ga ik jou leuke, strakke en sensuele moves leren. Ook hier ga je samen met jouw medecursisten een groepschoreografie leren. Spierpijn gegarandeerd!

This is your stage

Een 5-wekelijkse workshop waarin jij gaat werken aan jouw eigen act.
  • 5 weken lang ga ik met jou werken aan een eigen act die jij zelf gaat ontwikkelen. Jij wordt die performer die op haar eigen vrouwelijke en sensuele manier haar eigen verhaal vertelt. Samen met jouw medecursisten leer jij ook een groepschoreografie die je vervolgens echt mag gaan performen op het podium tijdens een presentatieavond waarin jij je eigen gasten mag uitnodigen.

Fotoshoot

Wil je eens anders op de foto dan biedt The Art of Burlesque fotoshoot dagen met verschillende thema’s zoals Boudoir Noir en Burlesque style
  • Je wordt gestyled, krijgt een ware metamorfose en uiteindelijk gefotografeerd door een professionele fotograaf.

The Art of Burlesque
info@theartofburlesque.nl

House of colors
Huskenweg 17B
6412 SB Heerlen